Home » De beste verpleegscholen vinden

De beste verpleegscholen vinden

 Gratis stockfoto met analyse, analyseren, arts

Als life coach wil ik de beste waarden identificeren die mensen motiveren. Wanneer mensen geen levensomstandigheden meer hebben, is dat omdat ze hun visie hebben verloren over wat ze met hun leven willen doen. Als life coach is het erg belangrijk om hun visie terug te brengen.

Ysabel is 5 jaar life coach geweest, gedurende die tijd heeft ze met genoeg mensen gewerkt om te weten wat het beste bij hen past en hen met plezier bedient. Een van haar klanten was bijvoorbeeld een brandweerman. Hij verloor zijn karakter toen hij terug moest naar zijn roots. Deze brandweerman was de hele tijd buiten en moest ervoor zorgen dat hij die brandweermanmentaliteit tot zijn pensionering nog had. Een andere is een vader van een rockster. Hij wilde er zeker van zijn dat als hij alleen was met zijn dochter, hij nog steeds een rockster was en niet kon zitten voor stress.

Het is echt moeilijk om te kiezen hoe je elke dag uitgeeft. Zo ben ik vorige week begonnen met een nieuwe baan, maar voordat ik een persoonlijk briefje aan mijn baas achterliet, ging ik naar de laatste trein van de dag die liep. Ik voelde me niet schuldig omdat ik van hardlopen hou. Ik voel me een sporter, het beste werk dat ik heb gehad. Als ik me goed voel over wat ik die dag heb gedaan, weet ik dat ik mijn doelen heb bereikt. Ik wil me blijven verbeteren en als er iets is dat ik kan doen om mezelf te verbeteren, zal ik dat blijven doen.

Waarschijnlijk zal niemand onmiddellijk om de resultaten bellen; niettemin zal het beloningen opleveren om op het juiste pad in het leven te blijven. In dezelfde geest betekent vasthouden aan doelen dat je ergens een passie voor hebt. Je bent voor niemand goed door je alleen op jezelf te concentreren.

Denk positief, wat je wilt bereiken, is het belangrijkste. Natuurlijk zijn er dingen die je in de weg staan ​​om je doelen te bereiken, maar doorzettingsvermogen is nodig om je ambities te bereiken.

Als je nergens heen gaat en niet geïnteresseerd bent om betrokken te raken bij je gezondheidszorg, raak dan niet betrokken. Er moet een reden zijn waarom je in de eerste plaats op dit gebied bent gekomen. Je bent vervangbaar volgens veel normen. Vraag jezelf af of er een reden is waarom je dit wilt doen. Wat houdt je tegen? Kom er overheen! Sommige van de meest succesvolle mensen die ik ken, doen het niet per se goed op school of op het werk, ze vinden hun passie terwijl ze in hun beroep werken. Dat is waar hun unieke mentaliteit naar voren moet komen, ze zijn gepassioneerd over hun beroep en hoe ze de kost verdienen.

Het is echt belangrijk om constant zoveel mogelijk te leren over je vak. Het maken van anploma in verpleegkunde of een andere vergelijkbare graad is niet genoeg. Je maakt geen naam voor jezelf of waar je vandaan komt als je niet genoeg over je onderwerp hebt geleerd.

Als je van plan bent een cursus of cursus te volgen, onderzoek het dan en je zult zeker de beste Canadese verpleegscholen en cursussen vinden. Verpleegscholen zijn tegenwoordig niet langer studentenprogramma's, wat betekent dat iedereen kan kiezen wat het beste voor hem is. Ik zou je aanraden een kijkje te nemen bij verpleegscholen in de steden waar je momenteel woont en ervoor te zorgen dat je je bij hen aanmeldt.   Life coach Zeeland

Verpleegscholen in steden die u overweegt, moeten een Board of Nursing Examiners hebben die zijn geaccrediteerd door het Better Business Bureau of het American Nurses Credentialing Center. Dit is de enige manier om ervoor te zorgen dat u aantrekkelijke diploma's voor de graad krijgt. De meeste van deze scholen zijn momenteel verbonden met buurtziekenhuizen en zouden studenten de mogelijkheid moeten bieden om klinische competenties te leren. Het zou gemakkelijker moeten zijn om toegelaten te worden tot een school die je wilt als je al een vast werkverleden hebt in een andere provincie. Neem dus zeker de tijd om elk programma te onderzoeken voordat je een definitieve beslissing neemt over naar welke verpleegschool je wilt gaan.

Zelfs als deze scholen bogen op geweldige faciliteiten en programma's, betekent het niet veel als ze niet klinisch aanwezig zijn. U wilt niet graag horen dat uw ziekenhuis klinische ruimte ontbreekt als er sprake is van een calamiteit en u op dit moment als enige aanwezig bent. Zorg er dus voor dat je deze scholen onderzoekt en kijk met welke ziekenhuizen ze verbonden zijn.

Bekijk hun leerplannen en kijk of je iets kunt vinden dat nauw aansluit bij wat je al doet. Hoe lang is het geleden dat je bent afgestudeerd? Noteer wanneer u uw klinische onderzoeken voor het laatst uitvoert. Zoek naar scholen die zijn geaccrediteerd door JCI en als ze zich in een regio in de buurt van uw locatie bevinden, zorg er dan voor dat u dit verder onderzoekt.

Het laatste wat je wilt doen, maar er is geen school in de buurt, is je aanmelden voor een specifieke school. Je kiest een programma uit een lijst met beschikbare scholen en op basis van de criteria die door je provincie zijn gegeven, moet je specifiek zijn waarop je wilt dat je programma zich richt. Zoek daarom naar de lijst met scholen die specifieke graden aanbieden.

Stephanie Larson

Back to top