Home » Coaching

Coaching

Coaching Rotterdam

Coaching Rotterdam

Ten eerste is het een vorm van onderwijs, training en mentorschap. Bij coaching gaat het erom mensen te helpen specifieke positieve vaardigheden en hulpmiddelen te ontwikkelen die ze op de werkplek kunnen toepassen.

Effectieve motivatie is een heel bijzondere en andere vorm van motivatie. Het gaat om het helpen van een individu of team om een ​​doel te bereiken of om zijn doelen, doelen en aspiraties te bereiken. Het gaat erom mensen te helpen hun extra kennis, vaardigheden of middelen te gebruiken om hun volledige potentieel te bereiken en dichter bij het bereiken van hun missie of missiedoelen te komen.

Succes is een kwestie van het behalen van een aantal kleine mijlpalen. Het is het proces van het geleidelijk wegnemen van obstakels en het ontwikkelen van de juiste oplossingen die een individu of team helpen om langzaam en systematisch een stabiel, positief en constructief gedragspatroon op lange termijn op te bouwen.

Dit vermogen om noodzakelijke technieken te leren en automatisch toe te passen om het gewenste doel te bereiken, is een heel bijzonder kenmerk van effectief leiderschap.

Uiteindelijk leidt het pad naar prestatie tot het bereiken van grote hindernissen en het realiseren van waardevolle doelen. Het is een kwestie van de juiste kennis opdoen en de juiste strategieën kunnen ontwikkelen. Dit proces wordt wonderbaarlijk ondersteund door de dynamische toepassing van het coachingsproces en de specifieke tools om het individu of team te helpen relevante informatie correct te herkennen en te gebruiken.

Het is een proces van effectief onderwijzen, trainen en begeleiden. Coaching is een proces van het basisproces!

Als we ons 'gedrag en' onze 'attitudes' willen veranderen, als we echt onze doelen willen bereiken en succesvol willen zijn, als we tegen de stroom in willen zwemmen van een snel veranderende, competitieve, snelle' wereld , allereerst moeten we onze mentaliteit, onze houding ten opzichte van het leven en onze relaties veranderen.

Alleen jij kunt dat laten gebeuren. Alleen jij kunt die wijziging doorvoeren. Alleen u kunt uw actie, uw verantwoordelijkheid en uw verantwoordelijkheid bepalen. Als je eenmaal weet dat je iets aan je huidige toestand moet doen, en als je eenmaal je huidige situatie hebt geïdentificeerd, kun je beginnen met het ontwerpen van een leven dat je wilt leven. Je vastberadenheid, je verlangen om veranderingen in je leven aan te brengen, zullen je vooruit helpen. Dit is een onschendbare 'Law of Attraction'!

Coaching is zo krachtig en het is zo stimulerend en ondersteunend. Het haalt het beste in je naar boven en moedigt je aan om uit je comfortzone te komen en heeft je echt geholpen om te veranderen. Dit gaat niet over wat je moet veranderen. Het gaat erom je te helpen de verandering te creëren die je hart vraagt. Het is een tweerichtingsproces, een beetje zoals het ontkiemen van het zaadje. Het cruciale is de toewijding aan de droom, de dromen, aan het verlangen om die verandering te maken en te slagen. Laten we eens kijken naar enkele van de gebieden waar coaching op grote schaal wordt beoefend:

1. Competentietraining – Dit specifieke gebied van coaching richt zich op het helpen en gerenommeerde mensen om hun vaardigheden te ontwikkelen en te verbeteren, om het beste in hen naar boven te halen

2. Persoonlijke en professionele coaching – Deze gebieden van coaching helpen je bij het bepalen van je doelen, je kernvaardigheden en het toevoegen van waarde aan je professionele en persoonlijke leven

3. Gezondheid – Het helpt je misschien niet om een ​​marathonloper te worden, maar een coach kan zeker bepalen wat je moet doen om te eten, ervoor zorgen dat je fysiek en psychologisch klaar bent om deel te nemen aan je levensactiviteit.

4. Tijdmanagement – Dit gebied van coaching helpt je een duidelijk beeld te krijgen van de stappen die je moet nemen om slimmer te worden, zodat je je dagelijkse taken in kleine stukjes kunt verdelen en deze zonder al te veel aarzeling kunt uitvoeren.

5. Conflictoplossing – Een effectieve coach helpt je het hoofd koel te houden en voorkomt dat je te dramatisch wordt met je significante ander en helpt je eventuele conflicten op te lossen en een breder perspectief te krijgen in plaats van een alles of niets benadering

6. Teambuilding – Het is een levensvaardigheid die u zal helpen beter te communiceren en de teamgeest in u naar boven te halen.

Coaching is een van de meest motiverende, gedrags-, communicatie- en probleemoplossende instrumenten. De effectiviteit ervan hangt af van de toepassing van kleuren en motivatie om de gewenste resultaten te bereiken.

Stephanie Larson

Back to top