Home » Hoe word ik zwanger

Hoe word ik zwanger

Zwangerschap, Baby Buik, Vrouw, Baby

Er zijn deze keer meer dan 65.000 opmerkingen gemaakt over genen. Zoveel omstandigheden en ervaringen hebben zo'n stempel op onze genen. Sommige hebben trisomie 20, co-infectieziekten zoals spierdystrofie en Clstones, genetische hemochromatose en nog veel meer. Hoewel sommigen van hen buiten onze controle liggen, kunnen een of meer van hen een lust voor het oog zijn voor ons lichaam. Het is misschien een geluk voor ons dat sommige van hen zo eenvoudig te machinaal zijn.

Er zijn 2 gentypen die een significante invloed hebben op de manier waarop ons lichaam energie verbruikt. Er is degene die we baren en dus dominant zijn en voor anderen komen we met een klein deel ervan. Dit gentype staat bekend als het autosoom. Het autosoom bepaalt in grote mate het lot van het lichaam, inclusief de neiging van spiercellen om zich te specialiseren in bepaalde functies voor bepaalde spieren. In zekere zin zullen spieren, tenzij ze zijn geprogrammeerd voor een specifiek gebruik, gewoon hun eigen koers volgen.

De bekkenbodemspieren zullen bijvoorbeeld de ontlasting regelen, de dijen zullen het been wegduwen van de buik en de buikspieren zullen de belangrijkste spiergroep in het lichaam aansturen: de romp- en rugspieren. Van daaruit vloeit dan beweging. Sommige van deze spieren zullen zich dan wijden aan eliminatie, lopen, staan ​​en zitten. Deze spieren die zich inzetten voor obstakels, hebben grotendeels de controle over de romp- en rugspieren. Dit is de reden waarom voor velen, vooral vrouwen, zwanger worden een moeilijk proces is, omdat die spieren dubbel hard moeten werken naast de taak om de baby op te houden.

Wat is Instructable?

Hoe we dingen doen is in onze controle. Als we kunnen leren, zal duidelijk worden waar we controle over de spieren hebben. In de kofferbak en achterkant zijn er twee primaire bedieningselementen – boven en zijkanten. Als er voor topsick wordt gezorgd, zullen de twee partijen voor de lading zorgen. Voor obstakels moeten we klimmen, lopen, rennen, springen enzovoort toepassen, zodat de zijkanten voor de lasten zorgen.

Daarom klimmen, dragen, duwen, trekken, enzovoort – zijwegen naast de bovenwegen. Zoals topmanieren voor lasten zorgen, zo hebben ook barrières en verdedigingsmechanismen nodig. Zonder een dergelijke barrière en met een slecht hefvermogen zijn ongevallen bijna onvermijdelijk. Toch weet bijna niemand dit. Niemand weet van de noodzaak om te oefenen met vasthoudendheid, doorzettingsvermogen en doorzettingsvermogen in beide taken.

Besteed aandacht aan beide taken – ze staan ​​niet op zichzelf. Het gaat er niet om waar we geen controle over hebben, we hebben nog steeds controle over onze geest, welke richtingen en meningen we hebben. Als er iets misgaat in een taak, moet een ander deel van onze controle over ons lichaam de schuld op zich nemen.

Delen is niet snijden en in blokjes snijden. Je bereikt het succes van je trainingsprogramma of lichaam niet door het in stukken te verdelen en ze te behandelen zodat iedereen het kan zien. Als u dit wel doet, verspilt u zowel tijd als moeite aan voorbeeldige resultaten. Ervan uitgaande dat alle componenten in de richting van beweging werken, laten alle andere onderdelen deze verantwoordelijkheid niet aan de kant als een stuk naar beneden valt. Mislukking is onvermijdelijk wanneer we verder gaan dan Top Resistance.

Stephanie Larson

Back to top