Home » Hoe u uw gezondheid kunt verbeteren

Hoe u uw gezondheid kunt verbeteren

Verantwoording afleggen is essentieel bij het volgen van een programma als dit. Het kan veeleisend zijn. Door u te helpen uw taille in de gaten te houden, kunnen aan de taille gerelateerde ziekten onder controle worden gehouden. Ik vertel mijn patiënten altijd dat frustratie is als een kalmerende koorts, en als je gefrustreerd bent, zoek je naar manieren om het te minimaliseren. Deze handelwijze is een van de redenen waarom u aanvankelijk niet in staat bent af te vallen. frustratie heeft uw metabolisme verminderd en gewichtsverlies zal langzamer gaan.

We moeten onszelf er constant aan herinneren dat als we ons lichaam te hard pushen, we ze kunnen laten falen waar we echt niet genoeg hebben gedaan om af te vallen. Het is erg belangrijk om goed voor je lichaam te zorgen en ervoor te zorgen dat je lichaam goed uitgerust is als je een slechte dag hebt gehad. Als u diarree, misselijkheid of braken heeft gehad, voer dan geen corrigerende ingrepen uit voordat u kunt gaan zitten en ontspannen. We kunnen u echt helpen uw stressniveau te verlagen door voor onze eigen gezondheid te zorgen, wat uw spijsvertering zal helpen verbeteren!

Er is veelbelovend onderzoek dat aangeeft dat het gevoel van stress veroorzaakt kan worden door een hormonale disbalans. Stresshormonen worden uitgescheiden in pulsen en ze komen vrij als reactie op gebeurtenissen. Ze hebben een effect op ons, zowel fysiek als psychisch. Als we gestrest zijn, verbruikt het lichaam reserves en stapelen deze lonen zich op, wat op den duur een negatieve invloed kan hebben op onze gezondheid.

Hormonen hebben ook een grote invloed op onze voeding. Met de impact van fast food op de markt en de populariteit ervan moeten we ervoor zorgen dat we gezond eten. Steeds vaker winnen biologische producten de strijd tegen bewerkte voedingsmiddelen. De sleutel is om naar uw levensstijl te kijken en de veranderingen aan te brengen om een ​​gezondere levensstijl te bevorderen. Een cruciaal uitgangspunt is het maken van de juiste verbinding tussen lichaam en geest. Door dit te doen, zorgt u ervoor dat u uw voedsel goed verteert, waardoor het risico op ontstekingen en gewichtstoename wordt verminderd.

Hoewel de details van dit verband nog niet volledig zijn gedocumenteerd, is er veel bewijs dat suggereert dat het verbeteren van onze gezondheid vaak kan worden bereikt door onze voeding te verbeteren. Een van die getuige is Dr. Norman Walker, die als kinderarts werkte en een opmerkelijk succes boekte bij het in evenwicht brengen van zijn bloedsuikerspiegels tijdens de behandeling van een zeer jonge jongen.

Walker schreef: "De therapeutische kracht van beheersing van de bloedsuikerspiegel is dat het ons niet alleen in staat stelt creatiever te zijn in werk en spel, het kan ook een positieve invloed hebben op onze emotionele toestand omdat het welzijn, immuniteit en welzijn stimuleert Een arts of ouder met alleen kennis van zaken die kan helpen een positief voorbeeld te geven, kan heel goed de trigger zijn voor een dergelijke verbetering van de suikercontrole, die zich vervolgens door het hele lichaam verspreidt.

In de 20e eeuw zijn er een aantal technologische ontwikkelingen geweest die ons leven hebben beïnvloed, van vliegtuigen tot auto's. Een daarvan was de uitvinding van glyconutriënten. Glyconutriënten zijn niet-opneembare koolhydraten die zijn afgeleid van planten. Daarom konden we alleen maar hopen dat het menselijk lichaam in de toekomst nog een plaats heeft voor deze mensheid mammoeten. Het kan even duren voordat de Stockings of Soy Automation te hulp schieten, maar we moeten in ieder geval de energie laten stromen.

Stephanie Larson

Back to top