Home » Dental Veneers – Waarom doe je het?

Dental Veneers – Waarom doe je het?

 dental insurance money. dentist service desk - tandarts  stockfoto's en -beelden

Hallo!

Dit is de leiding van Nils. Vandaag wil ik het met u hebben over tandheelkundige fineren.

Preambule: Preambule, waarom doe je dit, wat doet het, waarom wij?

breedband: internetmarketing is een big business geworden. Ik ben hier om u te vertellen dat u deze kans voor uw bedrijf kunt laten werken.

Britt: Natuurlijk. Laten we het nemen!

breedband: u krijgt een gratis online getuigenis, drukt het af, verbergt het, verzendt ze door ze te bedanken en verdient geld aan de tevreden klanten.

Voorwoord: oké. Ga nu online en geef me een enthousiaste online klantgetuigenis.

Broadway: getuigenis, online, gedrukt, per telefoon, e-mail en meer.

Nils: Dat verklaart het!

Broadway: En ik vraag je om in mijn product te investeren.

Nils: Je wilt er zeker van zijn dat het stevig, mooi, wit, sterker is en het beste van alles is dat je thuis, knieën en voeten voor het bleken van je tanden kunt zorgen.

Nils: U wilt dat het wordt beschreven in de kopie, krant, bijlage of bleekprocedure.

Nils: En je wilt dat het goed smaakt en goed ruikt.

Nils: En je wilt dat je vriendin of vriend onder de indruk is als ze de eerste hap nemen.

Broad Way: Juist, laat me je vertellen wat ik ga doen.

Nils: Kunnen we in 10 minuten praten over het product, mijn bedrijf en ook het bedrijf?

Broadway: Al het bovenstaande.

Nils: We kunnen in 10 minuten praten over het product, mijn bedrijf en ook het bedrijf.

Broadway: We kunnen ook in 10 minuten praten over het product, mijn bedrijf en ook het bedrijf.

Nils: Laten we dat nu doen.

Nils: Het bedrijf heeft voor 75% Internetander gekozen. Ze hebben een bepaald bedrijf gekozen om mee samen te werken. Zij worden in de toekomst de importeur van de producten van Lamda.

Broadway: Wie is de importeur?

Nils: Ze gebruiken flash-kaarten. Ze hebben een bedrijf gekozen dat de producten aan hen gaat leveren. Dit worden inktpotreparatiesets genoemd, er zijn verschillende soorten zaklampen om te gebruiken, de meeste zijn gemaakt voor pruimtabak. Er zijn verschillende hulpmiddelen voor het reinigen van tabak. De reinigers zijn gemaakt voor wie graag de aansteker en de grotere aansteker gebruikt en in elkaar zet. Het is een combinatie van de reinigers met de aansteker. Zo heb je het perfecte gereedschap voor wie de aansteker wil gebruiken om schoon te maken.

Broadway: Kun je ons enkele van die namen vertellen, wie de leverancier is en waar de bestelling naartoe gaat?

Nils: Ik zal even de tijd nemen om u in te lichten.

Broadway: Sorry, ik heb een beetje weinig tijd, dus afgezien van wat ik zelf heb voorbereid, zou ik je willen vragen, Nils, wat vind je het belangrijkste kenmerk van een tandfineer of restaurateur?

Nils: Het polijstmiddel van een themastuk gebruik ik nu, omdat ik de gebieden die ik wil polijsten moet schoonmaken. Het duurt slechts enkele minuten en de gebieden die ik wil polijsten zijn schoon. Ook heeft de reinigingsset die ik gebruik een vervangbare punt bij me, de punt verandert met mij mee. Als ik maar een minuut heb en ik zie een verschil in mijn glimlach, dan kies ik dat gebied om aan te werken. De nieuwere hebben een vervangbare punt. Hogere technologie is betaalbaar, de duurdere. Ik, ik ben een man, ik zou mijn vergulde kostbare Mainzer-winnaar vervangen, die ik zelf heb schoongemaakt, en het kunstgebit, dat ik van unionilling.comofobie heb gekregen, wat zeer zeldzaam is voor een man, is de belangrijkste, en ik heb alleen vervangen het twee keer. Omdat tandvullingen verslijten, moet u ze echt met vaste tussenpozen vervangen. Elke tandarts heeft verschillende soorten vullingen, hierover wil je met je tandarts praten.  Tandarts Nijmegen

Broadway: Kunt u ons een korte beschrijving geven van wat de kaakchirurg doet?

Nils: Hij is een gediplomeerde kaakchirurg, bij een geaccrediteerde instelling. Tandheelkunde is zo'n ingewikkeld onderwerp, dat er meestal meer pathologie bij komt kijken dan tandheelkunde. Onze instelling biedt zeker de nieuwste kennis in het veld.

Broadway: Wat had je nog meer willen doen met je carrière als kaakchirurg?

Nils: Ik zou graag in de openbare dienst willen blijven.

Stephanie Larson

Back to top